2011. február 18., péntek

Elkészült

az ovis alapítványi bál tombolájára felajánlott tárgyam, ami nem más, mint egy táska. A bál jellegéhez kapcsolódva farmerből. Ez passzol a cantry stílushoz. Steppelt flízzel béleltem, és kapott egy belső zsebet is. Mágnes zárral záródik, vállpántja 60cm hosszú. Akár vállon, akár kézben is kényelmesen hordható. Az elején crazy mintával készült betét kapott helyet.

Tudom, nem lett tökéletes. Itt jöhetnének a kifogások, hogy ezért, meg azért...
Nincs kifogás, ilyen lett és kész. Azért nekem tetszik! Sőt, szívesen meg is tartottam volna, de ígéret szép szó, és én azt ígértem, készítek tombola ajándékot, bár még nem tudtam magam sem, hogy mit...
Szóval, holnap este már várja a tombolán új gazdáját! Remélem neki is annyira tetszeni fog, mint nekem. Örömmel és szívből varrtam.
Azért kicsit sunyi módon a belső zsebbe felírtam a blogom címét, és a telcsi számomat is, hátha... :))
Kicsi önreklám? Igen, ez volt a szándékom vele.  :)))))   
Sőt! Készítettem saját logót is, hőre puffadó textilfestékkel. Nem lett valami szép, nem olyan, mint a gyári szövött, de az enyém!!!A logóm:

Közelről:

A sarok levarrva, hogy legyen egy kis mélysége is.Azt is tudom, már így utólag végig gondolva, hogy nem így kellett volna megvarrnom a belső bélést, de hát, ez van, ha későn áll neki az ember lánya... Azért tetszik!
A következő már talán jobb lesz. Remélem. Mert lesz következő!

10 megjegyzés:

Szila írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Szila írta...

Nekem nagyon tetszik, szerintem klassz munka, úgyhogy szerintem ne aggódj, aki megnyeri, biztos nagyon fog örülni neki!!! És nézz be hozzám, vár rád egy kis meglepi!!!:))

Nagymamis írta...

Irigylem a nyertest! Nagyon szép lett! Gratulálok!

noviamy írta...

Köszönöm szépen, jól esik egy kis bíztatás!

Zazálea írta...

Szerintem ez nem jobb és szebb kategória, hanem más, ennyi az egész, más stílus, remek stílus, én azt mondom, már ha ez számít. :o))

Telma írta...

Nagyon klassz kis táska,a cimke is szuper.
Régebben én is adtam egy párnát tombolatárgynak az oviban.A nagymama aki megnyerte,annak hál'isten vagy 10 unokája volt.
És mind a tíznek vett párnát.........

noviamy írta...

Zazálea!
Köszi a bíztatást. Remélem a következő már jobb lesz. A te táskáid szívet melengetően szépek! Egyszer majd én is szeretnék arra a szintre eljutni...

Telma!
Reménykedem én is, mivel rendesen "önreklámozom" magam itt a környékben...
Hátha, egyszer igazán bejön. Addig pedig varrok a magam örömére...

Szilvácska írta...

Szia! Szerintem szuper lett én is elfogadnám, üzenem aki megnyerte és nem tetszik hozzám hozhatja.
puszi

noviamy írta...

Oké Szilvi megmondom neki!
Azt mondták ma reggel az oviban, hogy 99%-ban a csoportunkból nyerte egy anyuka. Van neki egy 17 éves lánya, lehet, hogy az övé lett? Talán ma délután már kiderül...
Nagyon kíváncsi vagyok, mit szólt hozzá?

Emőke írta...

Hát ezt szivesen megnyertem volna én is.