2011. március 5., szombat

Magyar Blogok

Lidérckénél láttam, hogy a Magyar Bloggerek Fórumán elindítottak egy szavazást, ahol a Top 10-et keresik. Bátortalanul, de jelentkeztem én is. Kezdő blogos vagyok. Lehet, hogy most sokan meglepődtetek ezen, de gondoltam, adok egy esélyt magamnak... (pirulósszmájli)
Ha tetszik a blogom, és van kedvetek, akkor kérlek benneteket, hogy szavazzatok! A  lenti képecskére kattintva bejön a blog toplista, ott a csillagokra klikkelve lehet szavazni, kinek mennyire tetszik...
Minden szavazatot köszönök!


Mivel nem hirdettek kreatív kategóriát, így csak a "Művész" kategóriában lehetett a blogomat benevezni.
Én nem vagyok művész, ezt tudom jól. Minden ember más, mindenkinek más az ízlése.
Én, én vagyok...

4 megjegyzés:

Böbike írta...

Hiába kattintok a képre , nem történik semmi.
Javítsd ki légyszi!nonon

zazálea írta...

valahogy úgy kell, hogy amikor berakod a képet, oda lehet írni a linket is, na, oda kell bemásolni a címet, ami a www.blogok.org (ha jól tudom)

Süle Mónika írta...

Szia!

Zazánál olvastam a problémád, ha megengeded segítek.
Ha oldalt is meg akarod jelentetni akkor: tervezés-modul hozzáadása-kép. Ezen belül már láthatod, hogy hova kell bemásolni az url címet, illetve láthatod, hogy a saját gépedről vagy netről is illeszthetsz be képet.
Aztán lehet úgy is, ahogy én csináltam: új bejegyzés- ekkor megjelenik a szokásos ablak. Annak a felületnek a jobb felső sarkán ahova konkrétan írsz, megtalálod a HTML-kód szerkesztését. Rákattintasz és bemásolod az író"lapra" a kódot. A kattintással valójában átváltasz, szövegszerkesztő felületről, programozó felületre.

Remélem sikerül... bár ahogy most van, úgy is működik, de legalább már ezt is tudod! :o)

Üdv: Móni

Amy-kreatív írta...

Lányok köszönöm szépen, hogy ilyen kedvesek vagytok és segítettetek nekem!!!
Örök hála érte!!!!