2011. február 14., hétfő

Díjat kaptam! :)))

Ágitól!
Nagyon köszönöm, hogy pont én jutottam az eszébe. (pirulós szmájli...)


Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t.
 Tovább is fogom adni, csak még össze kell szednem a gondolataimat.

Szóval, az első Ági lenne, akitől kaptam a díjat, mert nagyon szeretem amit csinál és ahogyan csinálja. Mindig segítőkész, és figyelmes. De mivel úgy érzem, talán nem lenne illő visszafele adni, így most más a döntésem.  Ugye Ági nem baj?
-Jucuu, akitől megtudtam, hogyan is lehet zoknit kötni. Azóta is imádok 5 tűvel kötni, mert rájöttem, nem is nehéz. De ehhez kellett egy olyan ember, aki képekben, lépésről-lépésre bemutatja, olyan "szájbarágósan" elmondja....
(-Katafolt, akitől sok szép ötletet merítettem, de mivel most olvastam a blogján, hogy díjat nem fogad el, és nem ad tovább. s ha ez tényleg így van, akkor  legyen a második hely üresen. )
-Móni, akitől szintén sok szépséget lestem el.
-Mamis, akinek gyönyörű táskái  vannak.(nem utolsó sorban, mert nyertem nála...)
-Aledi , mert lenyűgöznek a babácskái...

Magamról is kellene írnom?
A LÉNYEG a blogom címében van, abban a pár sorban besűrítve. Első és legfontosabb az életemben a CSALÁDOM!
14 éves korom óta varrok, autodidakta módon tanultam. Aztán elvégeztem egy tanfolyamot, van már OKJ-s bizim is, de nem igazán tanultam többet, mint amit már eddig is tudtam. Nagyon szeretek varrni, és kötni, és... ide most sok mindent felsorolhatnék, de azt hiszem felesleges. Mindig azt szeretem, amit éppen akkor csinálok. A lényeg, hogy kreatívkodhassak!!! A kötésemet pl. viszem magammal, bárhová is megyek, mert mindig van 1-2 elkezdett dolog, nehogy már unatkozzak! Jól meg is bámulnak, hogy kötök: fogászatra vagy laborra várva, vagy buszon, vagy mindegy, hogy hol. Manapság talán már nem divat??? Lehet, de amíg látom az örömet azok szemében, akiknek készítem :))) a dolgokat, addig nem nagyon érdekel, mit gondolnak az emberek. Sajnos nagyon "ÉN" központú lett a világ. :((

2 megjegyzés:

Aledi írta...

Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen.
A kötés meg igenis divat, olvastam, hogy a nagy hollywood-i sztárok körében nagyon menő :)))

Amy-kreatív írta...

Igen, ezt én is hallottam, de ez itt Szigetvár...